Buffalo Wings Van Bloemkool Met Blauwe Kaas Bleekselderij
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
Opdienen met stengels bleekselderij, in dunne reepjes.
Dip = 60g yoghurt en stilton.
Voorbereidingstijd: 19 minuten , Bereidingstijd: 25 minuten
Ingredients
- 30g roomboter2 tenen knoflook, geraspt1 tl cayennepeper1 tl gerookte-paprikapoeder1 tl zeezoutevlokken1 bloemkool, in middelgrote stukkenbloomkoolbladeren, in stukjes60g yoghurt30 stilton, verkruimeld (of andere blauwe kaas)
Directions
- verwarm de oven voor tot 180 graden hetelucht / 200 elektrischkies een braadslede die zo groot is dat de bloemkoolroosjes er in 1 enkele laag in passen. Maar do eest de boter en knoflook in de braadlede en zet deze 2-3 minuten in de oven tot de bloemkool knapperig is.roer dan de cayenepeper, het gerookte-paprikapoeder en de zeezoutvlokken erdoor en voeg de bloemkoolroosjes en bladeren toe. Schepgoed door elkaar en zet 25 minuten in de oven tot de bloemkool knapperig en net gaar is.roer intussen de yoghurt en stilton door elkaar en zet weg. Dien de bloemkoolvleugels heet op met de dip en bleekselderij.
Categorie: Snack
Keuken: Fusion
Week: X