Garnaal Spinazie Speckjes Pan
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
Volgens Tasty creamy en satisfying, maar zij mieteren er ook echt heul veel vet in. Zelfs als je de hoeveelheden halveert is het nog steeds een creamy pasta. Dit recept is aangepast zodat het wel garnalen bevat, maar geen bacon (want we eten geen vlees), en de hoeveelheden zijn wat anders. Tijden zijn nog onduidelijk, want ik heb het gerecht maar 1 keer gemaakt. Prep tijd is wat langer omdat je de garnalen moet ontdooien en magnetron is slecht voor garnalen. Je kunt ook diepvriesspinazie gebruiken, maakt de bereiding ietsje makkelijker. Het is ook mogelijk om de pasta in de room te koken, maar los is veel makkelijker
Voorbereidingstijd: 120 minuten , Bereidingstijd: 25 minuten
Ingredients
- diepvries garnalen (~450 g)3 teentjes knoflookveul verse spinazie2 uien455g pasta, Tagliatelle bijvoorbeeld1 bakje 250 g slagroomhalf pak speckjesparmezaanse kaaszout 1 theelepelpeper halve theelepeleventueel peterselie
Directions
- ontdooi de garnalen door ze in water te leggen, afgedekt voor een paar uurdep de garnalen goed af, zorg dat ze heel droog zijnsnijd de knoflook en uienin een grote pan, bak de knoflook in olie en voeg de garnalen toeals de garnalen roze worden, verwijder de garnalenvoeg de ui, en spinazie, peper en zout toekook de pasta (7 minuten)bak de vegetarische speckjes voor (4 minuten)