Garnaal Spinazie Speckjes Pan

Voedingswaarden: Energie: 0 kcal , per portie, koolhydraten: 0 g , Vet: 0 g , Waarvan verzadigd: 0 g , Eiwitten: 0 g , Vezels: 0 g

Volgens Tasty creamy en satisfying, maar zij mieteren er ook echt heul veel vet in. Zelfs als je de hoeveelheden halveert is het nog steeds een creamy pasta. Dit recept is aangepast zodat het wel garnalen bevat, maar geen bacon (want we eten geen vlees), en de hoeveelheden zijn wat anders. Tijden zijn nog onduidelijk, want ik heb het gerecht maar 1 keer gemaakt. Prep tijd is wat langer omdat je de garnalen moet ontdooien en magnetron is slecht voor garnalen. Je kunt ook diepvriesspinazie gebruiken, maakt de bereiding ietsje makkelijker. Het is ook mogelijk om de pasta in de room te koken, maar los is veel makkelijker

Voorbereidingstijd: 120 minuten , Bereidingstijd: 25 minuten

Ingredients

  • diepvries garnalen (~450 g)
  • 3 teentjes knoflook
  • veul verse spinazie
  • 2 uien
  • 455g pasta, Tagliatelle bijvoorbeeld
  • 1 bakje 250 g slagroom
  • half pak speckjes
  • parmezaanse kaas
  • zout 1 theelepel
  • peper halve theelepel
  • eventueel peterselie

Directions

  • ontdooi de garnalen door ze in water te leggen, afgedekt voor een paar uur
  • dep de garnalen goed af, zorg dat ze heel droog zijn
  • snijd de knoflook en uien
  • in een grote pan, bak de knoflook in olie en voeg de garnalen toe
  • als de garnalen roze worden, verwijder de garnalen
  • voeg de ui, en spinazie, peper en zout toe
  • kook de pasta (7 minuten)
  • bak de vegetarische speckjes voor (4 minuten)
  • voeg slagroom toe aan de mix van spinazie
  • voeg de pasta toe aan de spinaziemix en breng aan de kook
  • voeg de vegetarische speckjes toe
  • kook de pasta gaar
  • mix de garnalen, en parmezaanse kaas en eventueel peterselie toe
  • haal van het vuur wanneer de kaas begint te smelten

Categorie: Dinner

Keuken: Eigen

Tags: CreamyPasta

type gerecht: Pasta