Gnocchi Met Pompoen, Ricotta, Walnoten en Honing
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
versie zoals beschreven
Voorbereidingstijd: 10 minuten , Bereidingstijd: 25 minuten
Ingredients
- 250 g ricotta500 gnocchi800 g koelverse pompoenblokjes3 rode uien3 el olijfolie extra vierge2 tl gedroogde oreganozout en peper75g walnoten75g rucola1 el honing
Directions
- Verwarm de oven voor op 200 graden celciusstort de ricotta op de bakplaat bekleed met bakpapierverdeel de gnocchi en pompoenblokjes rondm de ricottasnijd de uien in partjes van 1 centimeter en leg ze tussen de gnocchi en pompoen. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met de oregano en zout en peper naar smaak.rooster de ricotta met de gnocchi en pompoen 15 minuten in de ovenbestrooi met de walnoten en rooster nog 5-10 minuten tot de pompoen en rode ui gaar izjn.schep uit de oven de rucola door de groenten. bepsreken met honing en eventueel met wat extrra olijfolie
Categorie: Dinner
Keuken: Mediterraans
Week: X