Japanse Woknoedels Met Knoflookgroenten
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
Picnic recept
Tip Lekker met gesneden bosui of een lepeltje chilivlokken voor extra pit.
Voorbereidingstijd: 5 minuten , Bereidingstijd: 15 minuten
Ingredients
- 248 g woknoedels
- 400 g Japanse wokgroenten
- 4 el cashewnoten
- 1 broccoli
- 4 el ketjap manis
- 6 el sojasaus
- 1 el zonnebloemolie
- 3 teentjes knoflook
- zwarte peper
- bosui
Directions
- Breng een pan water aan de kook en bereid 248 g woknoedels volgens de verpakking.
- Pers 3 teentjes knoflook
- snij 1 broccoli in roosjes.
- Verhit 1 el olie in een wokpan en bak de knoflook kort aan.
- Voeg na 1 minuut 400 g wokgroenten en broccoli toe en wok het geheel gedurende 5 minuten.
- Voeg vervolgens de noedels toe, samen met 6 el sojasaus en 4 el ketjap manis, en verwarm alles 2 minuten.
- Serveer de noedels met gemalen zwarte peper naar smaak en 4 el cashewnoten.
Categorie: Dinner
Keuken: Aziatisch
Week: X