Japanse Woknoedels Met Knoflookgroenten
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
Picnic recept
Tip Lekker met gesneden bosui of een lepeltje chilivlokken voor extra pit.
Voorbereidingstijd: 5 minuten , Bereidingstijd: 15 minuten
Ingredients
- 248 g woknoedels400 g Japanse wokgroenten4 el cashewnoten1 broccoli4 el ketjap manis6 el sojasaus1 el zonnebloemolie3 teentjes knoflookzwarte peperbosui
Directions
- Breng een pan water aan de kook en bereid 248 g woknoedels volgens de verpakking.Pers 3 teentjes knoflooksnij 1 broccoli in roosjes.Verhit 1 el olie in een wokpan en bak de knoflook kort aan.Voeg na 1 minuut 400 g wokgroenten en broccoli toe en wok het geheel gedurende 5 minuten.Voeg vervolgens de noedels toe, samen met 6 el sojasaus en 4 el ketjap manis, en verwarm alles 2 minuten.Serveer de noedels met gemalen zwarte peper naar smaak en 4 el cashewnoten.
Categorie: Dinner
Keuken: Aziatisch
Week: X