Japanse Woknoedels Met Knoflookgroenten

Voedingswaarden: Energie: 0 kcal , per portie, koolhydraten: 0 g , Vet: 0 g , Waarvan verzadigd: 0 g , Eiwitten: 0 g , Vezels: 0 g

Picnic recept

Tip Lekker met gesneden bosui of een lepeltje chilivlokken voor extra pit.

Voorbereidingstijd: 5 minuten , Bereidingstijd: 15 minuten

Ingredients

  • 248 g woknoedels
  • 400 g Japanse wokgroenten
  • 4 el cashewnoten
  • 1 broccoli
  • 4 el ketjap manis
  • 6 el sojasaus
  • 1 el zonnebloemolie
  • 3 teentjes knoflook
  • zwarte peper
  • bosui

Directions

  • Breng een pan water aan de kook en bereid 248 g woknoedels volgens de verpakking.
  • Pers 3 teentjes knoflook
  • snij 1 broccoli in roosjes.
  • Verhit 1 el olie in een wokpan en bak de knoflook kort aan.
  • Voeg na 1 minuut 400 g wokgroenten en broccoli toe en wok het geheel gedurende 5 minuten.
  • Voeg vervolgens de noedels toe, samen met 6 el sojasaus en 4 el ketjap manis, en verwarm alles 2 minuten.
  • Serveer de noedels met gemalen zwarte peper naar smaak en 4 el cashewnoten.

Categorie: Dinner

Keuken: Aziatisch

Week: X

type gerecht: Noedels