Krokante Gnocchi Met Tomaten Basilicum Mozzarella Pijnboompitten
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
voor 2 als hoofdgerecht, 3 als bij-of voorgerecht.
Voorbereidingstijd: 10 minuten , Bereidingstijd: 30 minuten
Ingredients
- 500g gnocchi2 el olijolie300g goude trostomaten in acht parten125g mozzarella, in blokjes van 1 cm1 grote bos basilicum40 g pijnboompittenzeezout en versgemalen zwarte peper
Directions
- verwarm de oven voor to 200 graden hetelucht of 220 graden elektrischdoe de gnocci in een grote kom en schenk er kokend water over tot ze ermee bedekt zijn. Laat 2 minutne staan, giet af en laat goed uitlekkenleg de gekookte gnocchi in een ovenschaal en schep de olijolie erdoor. let de tomaat mozzarella ende helft van het basilicum erbij. bestrooi met zeezout en versgemalen zwarte peper en zet 20 minuten in de oven.strooi dan de pijnboompitten erover en zet de ovenschaal nog 5 minuten in de oven.bestrooi met de rest van de basilicumblaadjes in stukjes gescheurd, en dien meteen op.
Categorie: Dinner
Keuken: Italiaans
Week: X