Lintpasta Met Lente Spinaziesaus
Voedingswaarden:
Energie: 555 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 43 g ,
Vet: 34 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 21 g ,
Vezels: 0 g
Supersnel gerecht voor op haastige, doordeweekse dagen. (volgens Allerhande)
Voorbereidingstijd: 15 minuten , Bereidingstijd: 15 minuten
Ingredients
- 17½ g ongezouten roomboter
- 1 sjalotje
- 125 g verse tagliatelle
- 1 dl verse slagroom
- 225 g diepvries bladspinazie
- 50 g Parmigiano Reggiano
Directions
- Pel de sjalotjes en snipper ze fijn.
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen beetgaar. Verhit intussen in de sauspan de boter en bak de sjalotjes kort.
- Voeg de slagroom en spinazie toe en breng de saus in ca. 4 min. aan de kook.
- Voeg 2/3 van de parmezaanse kaas toe en laat even smelten.
- Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schenk de spinaziesaus erover. Garneer met de rest van de kaas.
Categorie: Dinner
Keuken: Italiaans
Week: X