Lintpasta Met Lente Spinaziesaus

Voedingswaarden: Energie: 555 kcal , per portie, koolhydraten: 43 g , Vet: 34 g , Waarvan verzadigd: 0 g , Eiwitten: 21 g , Vezels: 0 g

Supersnel gerecht voor op haastige, doordeweekse dagen. (volgens Allerhande)

Voorbereidingstijd: 15 minuten , Bereidingstijd: 15 minuten

Ingredients

  • 17½ g ongezouten roomboter
  • 1 sjalotje
  • 125 g verse tagliatelle
  • 1 dl verse slagroom
  • 225 g diepvries bladspinazie
  • 50 g Parmigiano Reggiano

Directions

  • Pel de sjalotjes en snipper ze fijn.
  • Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen beetgaar. Verhit intussen in de sauspan de boter en bak de sjalotjes kort.
  • Voeg de slagroom en spinazie toe en breng de saus in ca. 4 min. aan de kook.
  • Voeg 2/3 van de parmezaanse kaas toe en laat even smelten.
  • Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schenk de spinaziesaus erover. Garneer met de rest van de kaas.

Categorie: Dinner

Keuken: Italiaans

Week: X

type gerecht: Pasta