Oosterse roerbak met Udonnoedels
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
Tips: Voeg voor extra groenten wat taugé toe aan het eind van stap 3.
Voorbereidingstijd: 5 minuten , Bereidingstijd: 20 minuten
Ingredients
- 400 g Cambodjaanse wokgroenten400 g broccoliroosjes320 g oosterse wokblokjes6 el teriyakisaus300 g udonnoedelszwarte peperzout2 el olijfolie
Directions
- Breng een ruime pan gezouten water een de kook en kook hierin 300 g udonnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.Verhit 2 el olijfolie in een wok of ruime koekenpan en bak hierin 400 g broccoliroosjes 10 minuten op middelhoog vuur. Voeg na 5 minuten 400 g Cambodjaanse wokgroenten toe aan de pan. Voeg eventueel een klein scheutje water toe als de broccoli te snel bruin wordt.Meng tenslotte 6 el teriyakisaus en 350 g oosterse wokblokjes door de groenten bak het geheel nog 5 minuten.Serveer de noedels met de groenten.
Categorie: Dinner
Keuken: Aziatisch
Week: X