Oosterse roerbak met Udonnoedels

Voedingswaarden: Energie: 0 kcal , per portie, koolhydraten: 0 g , Vet: 0 g , Waarvan verzadigd: 0 g , Eiwitten: 0 g , Vezels: 0 g

Tips: Voeg voor extra groenten wat taugé toe aan het eind van stap 3.

Voorbereidingstijd: 5 minuten , Bereidingstijd: 20 minuten

Ingredients

  • 400 g Cambodjaanse wokgroenten
  • 400 g broccoliroosjes
  • 320 g oosterse wokblokjes
  • 6 el teriyakisaus
  • 300 g udonnoedels
  • zwarte peper
  • zout
  • 2 el olijfolie

Directions

  • Breng een ruime pan gezouten water een de kook en kook hierin 300 g udonnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit 2 el olijfolie in een wok of ruime koekenpan en bak hierin 400 g broccoliroosjes 10 minuten op middelhoog vuur. Voeg na 5 minuten 400 g Cambodjaanse wokgroenten toe aan de pan. Voeg eventueel een klein scheutje water toe als de broccoli te snel bruin wordt.
  • Meng tenslotte 6 el teriyakisaus en 350 g oosterse wokblokjes door de groenten bak het geheel nog 5 minuten.
  • Serveer de noedels met de groenten.

Categorie: Dinner

Keuken: Aziatisch

Week: X

type gerecht: Noedels