Panzanella Van Tomaat Paprika Artisjok
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
voor de dressing
- 1 el citroensap
- 2 el extra vergine olijfolie
- 1 tl zeezout
- 1 el fijngeneden verse dragon
Voorbereidingstijd: 10 minuten , Bereidingstijd: 35 minuten
Ingredients
- 800g gemengde grote trostomaten en kerstomaten2 rode paprika’s, grof gehakt200g artisjokharrten uit en potje in plakjes2 el olie uit het potje artisjokharten2 teentjes knoflook, geperstblaadjes van 2-3 takjes verse dragon2 tl zeezout200g zuurdesembrood, in grove stukken gescheurd150g rucola of spinazie1 el citroensap2 el extra vergine olijfolie1 tl zeezout1 el fijngeneden verse dragon
Directions
- verwarm de oven voor to 180 hetelucht / 200 graden elektronischsnijd de grote tomaten doormidden en schep ze in een braadslede om met de kerstomaten rode parprika, artisjokken, olie, knoflook en dragon. Stroo het zeezout erover, leg het in grove stukken geschreurde brood erop en zet het geheel 35 minuten in de ovenroer intussen het citroensap, de extra vergine olijolie, het zeezout, en de fijngesneden dragon door elkaarAls de groenten gaar zijn, schep je de dressing er voorzichtig door. samen met de rucola of spinazie
Categorie: Dinner
Keuken: Italiaans
Week: X