Pasta Met Bloemkool Bechamel Speckjes
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
Variant op Pasta Met Bloemkool Pijnboompitten en Bechamelsaus waarbij we geen pijnboompitten gebruiken maar de vegetarische speckjes van Vivera.
Voorbereidingstijd: 5 minuten , Bereidingstijd: 20 minuten
Components
- Bloemkool Koken
- Speckjes Bakken
- Pasta Koken
- Bechamelsaus (met knoflook)
Directions
- Start met snijden bloemkool
- Bak de speckjes
- Hierna kan je beginnen met de bechamelsaus
- gooi uiteindelijk de pasta, en speckjes bij de bloemkool en voeg de bechemel saus toe
- roer om en serveer
Bloemkool Koken

Ingredients
- 1 bloemkool
Steps
- Snijd de bloemkool in roosjes
- Kook in een pan voor 8 minuten
Speckjes Bakken

Ingredients
- 1 pak speckjes (vivera)
Steps
- bak de speckjes in de pan voor ongeveer 4 minuten