Pasta Met Bloemkool Bechamel Speckjes
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
Variant op Pasta Met Bloemkool Pijnboompitten en Bechamelsaus waarbij we geen pijnboompitten gebruiken maar de vegetarische speckjes van Vivera.
Voorbereidingstijd: 5 minuten , Bereidingstijd: 20 minuten
Components
- Bloemkool KokenSpeckjes BakkenPasta KokenBechamelsaus (met knoflook)
Directions
- Start met snijden bloemkoolBak de speckjesHierna kan je beginnen met de bechamelsausgooi uiteindelijk de pasta, en speckjes bij de bloemkool en voeg de bechemel saus toeroer om en serveer
Bloemkool Koken
Ingredients
- 1 bloemkool
Steps
- Snijd de bloemkool in roosjesKook in een pan voor 8 minuten
Speckjes Bakken
Ingredients
- 1 pak speckjes (vivera)
Steps
- bak de speckjes in de pan voor ongeveer 4 minuten
Pasta Koken
Ingredients
- 150 gram gedroogde pasta
Steps
- kook de pasta volgens de verpakking, meestal rond de 8 minuten.
Bechamelsaus (met knoflook)
Ingredients
- 25g ongezouten roomboter1 knoflook teentje30g tarwebloem250 ml volle melk
Steps
- Weeg en zet eerst alles klaarSmelt de boter in een steelpan met dikke bodem op laag vuur.Meng er de bloem door en laat op laag vuur 3 min. garen.