Pasta Met Bloemkool Pijnboompitten en Bechamelsaus
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
Een favoriet in week c
Voorbereidingstijd: 15 minuten , Bereidingstijd: 45 minuten
Components
- Bloemkool KokenPijnboompitten RoosterenPasta KokenBechamelsaus (met knoflook)
Directions
- Start met snijden bloemkool enRooster de pijnboompittenHierna kan je beginnen met de bechamelsaus
Bloemkool Koken
Ingredients
- 1 bloemkool
Steps
- Snijd de bloemkool in roosjesKook in een pan voor 8 minuten
Pijnboompitten Roosteren
Ingredients
- 25 g Pijnboompitten
Steps
- bak de pijnboompitten op hoog vuur zonder olieschep regelmatig om
Pasta Koken
Ingredients
- 150 gram gedroogde pasta
Steps
- kook de pasta volgens de verpakking, meestal rond de 8 minuten.
Bechamelsaus (met knoflook)
Ingredients
- 25g ongezouten roomboter1 knoflook teentje30g tarwebloem250 ml volle melk
Steps
- Weeg en zet eerst alles klaarSmelt de boter in een steelpan met dikke bodem op laag vuur.Meng er de bloem door en laat op laag vuur 3 min. garen.