Pasta Met Bloemkool Pijnboompitten en Bechamelsaus

Voedingswaarden: Energie: 0 kcal , per portie, koolhydraten: 0 g , Vet: 0 g , Waarvan verzadigd: 0 g , Eiwitten: 0 g , Vezels: 0 g

Een favoriet in week c

Voorbereidingstijd: 15 minuten , Bereidingstijd: 45 minuten

Components

  • Bloemkool Koken
  • Pijnboompitten Roosteren
  • Pasta Koken
  • Bechamelsaus (met knoflook)

Directions

  • Start met snijden bloemkool en
  • Rooster de pijnboompitten
  • Hierna kan je beginnen met de bechamelsaus

Bloemkool Koken

camera icon

Ingredients

  • 1 bloemkool

Steps

  • Snijd de bloemkool in roosjes
  • Kook in een pan voor 8 minuten

Pijnboompitten Roosteren

camera icon

Ingredients

  • 25 g Pijnboompitten

Steps

  • bak de pijnboompitten op hoog vuur zonder olie
  • schep regelmatig om