Pasta Met Champignons Ui Knoflook Parmezaanse Kaas Creme Fraiche en Tomaat
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
Door meer Champignons te gebruiken en minder pasta wordt dit gerecht slanker.
Voorbereidingstijd: 3 minuten , Bereidingstijd: 10 minuten
Components
- Pasta Koken
- Champignon Ui Knoflook Parmezaanse Kaas Creme Fraiche
Directions
- zet pasta aan
- maak de saus
Pasta Koken

Ingredients
- 150 gram gedroogde pasta
Steps
- kook de pasta volgens de verpakking, meestal rond de 8 minuten.
Champignon Ui Knoflook Parmezaanse Kaas Creme Fraiche

Ingredients
- 1 ui
- 1 knoflook
- 400 g champignons
- creme fraiche light
- tomaat (optioneel)
- parmezaanse kaas
Steps
- Snijd de Champignons en ui
- Bak de ui eerst even aan
- Pers de knoflook erbij
- Bak de champignons mee
- Voeg na [TIJD] de creme fraiche light toe
- Strooi de parmezaanse kaas aan het einde op het gerecht
- serveer de tomaat los