Pasta Met Champignons Ui Knoflook Parmezaanse Kaas Creme Fraiche en Tomaat

Voedingswaarden: Energie: 0 kcal , per portie, koolhydraten: 0 g , Vet: 0 g , Waarvan verzadigd: 0 g , Eiwitten: 0 g , Vezels: 0 g

Door meer Champignons te gebruiken en minder pasta wordt dit gerecht slanker.

Voorbereidingstijd: 3 minuten , Bereidingstijd: 10 minuten

Components

  • Pasta Koken
  • Champignon Ui Knoflook Parmezaanse Kaas Creme Fraiche

Directions

  • zet pasta aan
  • maak de saus

Pasta Koken

camera icon

Ingredients

  • 150 gram gedroogde pasta

Steps

  • kook de pasta volgens de verpakking, meestal rond de 8 minuten.

Champignon Ui Knoflook Parmezaanse Kaas Creme Fraiche

camera icon

Ingredients

  • 1 ui
  • 1 knoflook
  • 400 g champignons
  • creme fraiche light
  • tomaat (optioneel)
  • parmezaanse kaas

Steps

  • Snijd de Champignons en ui
  • Bak de ui eerst even aan
  • Pers de knoflook erbij
  • Bak de champignons mee
  • Voeg na [TIJD] de creme fraiche light toe
  • Strooi de parmezaanse kaas aan het einde op het gerecht
  • serveer de tomaat los