Pompoensoep Met Paprika
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
Een variant op normale pompoensoep door toevoeging van kokosmelk en paprika. Maakt het veel romiger en de paprika geeft een mooie bijsmaak.
Voorbereidingstijd: 15 minuten , Bereidingstijd: 15 minuten
Ingredients
- 2 uien
- 2 knoflookteen
- 1 pompoen
- water
- kokosmelk (half bakje)
- 1 rode paprika
Directions
- Kook de pompoen 10 minuutjes in zijn geheel in zijn schil
- schil de pompoen
- snijd de ui en knoflook
- maak de pan even schoon
- voeg olie toe aan de pan en bak de knoflook en ui
- snijd de pompoen in brokken
- snijd de paprika in stukjes
- voeg de brokken pompoen en stukjes paprika toe aan de pan
- bak even aan
- voeg water toe aan de pan, zodat de pompoen net niet onder water staat
- kook tot de pompoen en paprika zacht zijn ( ~ 10 minuutjes)
- pureer alles
- voeg kokosmelk toe voor romigheid
Categorie: Dinner
Keuken: Eigen
Week: X