Ravioli Met Pesto en Spinazie
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
Extra lekker met versgeraspte grana padano.
Voorbereidingstijd: 5 minuten , Bereidingstijd: 20 minuten
Ingredients
- 500 g ravioli1 potje rode pesto500 g tomaten1 courgette200 g spinazie2 el olijfolie, 2 teentjes knoflook, zwarte peper en zout
Directions
- Breng een pan water met een snuf zout aan de kook voor de ravioli. Kook 500 g ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.Snij 1 courgette in dunne ronde schijfjes.Snij 500 g tomaten in blokjes.Pel 2 teentjes knoflook en snij fijn. Verhit 2 el olijfolie in een ruime koekenpan en fruit de knoflook hierin aan.Draai het vuur omhoog, voeg de tomaten toe en bak 2 minuten.Voeg de courgette toe en bak deze 4 minuten mee.Roer vervolgens 200 g spinazie per handvol door het groentemengsel, tot alle spinazie is geslonken.Maak af met 1 potje rode pesto en breng de saus op smaak met peper en zout.Schep als laatste de ravioli door de pestosaus heen. Verwarm nog 30 seconden door en serveer.
Categorie: Dinner
Keuken: Italiaans
Week: X