Rijst Kipstuckjes Sperziebonen Pindasaus
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
Je kunt ervoor kiezen om de pindasaus apart te bereiden of gewoon bij de rest van de groenten in de pan.
Voorbereidingstijd: 5 minuten , Bereidingstijd: 20 minuten
Components
- Rijst KokenPindasausKipstuckjes BakkenBamboescheuten Courgette Ui Knoflook
Directions
- snijd de groentenbak de knoflook, ui en kipstuckjes even aan.voeg ook al vroeg de bamboe toe, die is vaak wat taaivoeg later de andere groenten toe
Rijst Koken
Ingredients
- rijst
Steps
- Kook de rijst volgens verpakking, meestal 8 minutenlaat even rusten na uitlekken
Kipstuckjes Bakken
Ingredients
- 1 pak vivera kipstuckjes
Steps
- mik olie in de panpak de kipstuckjes aan
Bamboescheuten Courgette Ui Knoflook
Ingredients
- 2 ui2 knoflookteentjes1 bakje bamboescheuten1 courgette
Steps
- snijd de ui en knoflook fijnbak de ui, en knoflookvoeg de bamboe toesnijd de courgette in blokjesvoeg de courgette toe
Categorie: Dinner
Keuken: Indonesisch
Week: X