Tagliatelle Met Groene Groenten Kaas

Voedingswaarden: Energie: 505 kcal , per portie, koolhydraten: 66 g , Vet: 15 g , Waarvan verzadigd: 0 g , Eiwitten: 26 g , Vezels: 0 g

Voor als je houdt van snel, vegetarisch en Italiaans. (volgens Allerhande)

Voorbereidingstijd: 15 minuten , Bereidingstijd: 30 minuten

Ingredients

  • 150 g tagliatelle
  • 150 g broccoli roosjes
  • 1 ui
  • 1/2 courgette
  • 125 ml kookroom light
  • 7½ g verse basilicum
  • 75 g gemalen belegen kaas 30+

Directions

  • Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 6 min. de broccoli toe. Snijd de ui in partjes. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en fruit de ui goudbruin.
  • Laat de tagliatelle en broccoli uitlekken en schep terug in de pan. Voeg de kookroom, ui en courgette toe en breng aan de kook. Snijd de grote blaadjes van de basilicum in repen. Schep als laastst de basilicum en kaas door de pasta. Serveer in kommen of diepe borden.

Categorie: Dinner

Keuken: Italiaans

Week: X

type gerecht: Pasta