Tarte Tatin Met Wortel

Voedingswaarden: Energie: 0 kcal , per portie, koolhydraten: 0 g , Vet: 0 g , Waarvan verzadigd: 0 g , Eiwitten: 0 g , Vezels: 0 g

opdienen met groene salade.

Voorbereidingstijd: 10 minuten , Bereidingstijd: 30 minuten

Ingredients

  • 320 g kant-en-klaar bladerdeeg (rol)
  • 2 afgestreken tl dijonmosterd
  • 200g brie of ander smeltkaas, in dunne plakjes
  • 250g babywortels, in de lengte gehalveerd
  • 1 el olijolie
  • 1 tl zeezout
  • versgemalen zwarte peper
  • paar takjes tijm

Directions

  • verwarm de oven voor to 180 hetelucht / 200 graden elektronisch
  • leg de bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk het met de mosterd. laat hierbij rondom een rand van 2.5 centimeter vrij. Leg de plekjes brie erop.
  • schep de gehalveerde wortels om met de olijfolie en het zout en leg ze op de kaas. Strooi de tijm erover en zet het geheel 30 minuten in de oven.
  • dien heet op, geef er een groene salade bij

Categorie: Dinner

Keuken: Frans

Week: X

type gerecht: Ovenschotel