Tarte Tatin Met Wortel
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
opdienen met groene salade.
Voorbereidingstijd: 10 minuten , Bereidingstijd: 30 minuten
Ingredients
- 320 g kant-en-klaar bladerdeeg (rol)2 afgestreken tl dijonmosterd200g brie of ander smeltkaas, in dunne plakjes250g babywortels, in de lengte gehalveerd1 el olijolie1 tl zeezoutversgemalen zwarte peperpaar takjes tijm
Directions
- verwarm de oven voor to 180 hetelucht / 200 graden elektronischleg de bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk het met de mosterd. laat hierbij rondom een rand van 2.5 centimeter vrij. Leg de plekjes brie erop.schep de gehalveerde wortels om met de olijfolie en het zout en leg ze op de kaas. Strooi de tijm erover en zet het geheel 30 minuten in de oven.dien heet op, geef er een groene salade bij
Categorie: Dinner
Keuken: Frans
Week: X