Tortelini Met Spinazie en Mozzarella
Voedingswaarden:
Energie: 0 kcal ,
per portie,
koolhydraten: 0 g ,
Vet: 0 g ,
Waarvan verzadigd: 0 g ,
Eiwitten: 0 g ,
Vezels: 0 g
Extra lekker met wat geraspte grana padano.
Voorbereidingstijd: 5 minuten , Bereidingstijd: 30 minuten
Ingredients
- 500 g verse tortellini200 g spinazie2 blikken tomatenblokjes1 bosje verse Italiaanse kruiden1 bol mozzarella300 g doperwten2 el olijfolie,2 teentjes knoflookzwarte peperzout
Directions
- Pel 2 teentjes knoflook en snij fijn. Verhit 2 el olijfolie in een ruime koekenpan en fruit de knoflook hierin aan.Hak 1 bosje Italiaanse kruiden fijn.Giet 2 blikken tomatenblokjes in de pan. Vul een leeg blik met water en schenk dit ook in de pan. Voeg de Italiaanse kruiden toe aan de tomatensaus en breng het geheel op smaak met peper en zout.Voeg vervolgens 200 g spinazie in delen toe aan de saus, todat alle spinazie iets is geslonken.